Et solidt team

Søndersø Malerfirma er et familieejet firma, der har eksisteret siden 1972. I dag drives firmaet af Allan Meldhede, der i 2011 overtog forretningen efter sin far. Vores ekspertise giver os mulighed for at hjælpe med mange forskellige maleropgaver, i både privat og erhverv. Hos Søndersø Malerfirma er kunden i fokus, og derfor sætter vi en dyd i, at arbejdet bliver udført til perfektion, så vi altid leverer et stykke arbejde, der lever op til kundens ønsker og behov.

Har du behov for større og mere omfattende entreprise, så har vi opbygget et solidt samarbejde med en række lokale håndværkerfirmaer, så vi på den måde kan stille op med et samlet team af kompetente og leveringsdygtige håndværkere, inden for hver sin branche.

Vores værdier

Vi har hos Søndersø Malerfirma nogle klare og målrettet værdier, som vi lægger stor vægt på. Vi står for et kompetent, professionelt og seriøst håndværk, med fokus og dine behov i højsædet, så vi i tæt samarbejde med kunden kan skabe et resultat, der altid tilfredsstiller.